Indice Glicemic: Fulgi de secara, Sanovita
Denumire originală: Fulgi de secara, Sanovita
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Fulgi de secara, Sanovita" din categoria "Cereale".
Indice Glicemic (valoare mica) |
Incarcatura Glicemica (valoare mare) |
|||
Grăsimi | 1.7 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Carbohidraţi | 60.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 9.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: fulgi secara, fulgi de secara, secara sanovita
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Fulgi de secara, Sanovita"
Descrierea producător/Mod de preparare
Fulgii de secară pot sa faca din micul dejun o sursa hrănitoare de fibre pentru intreaga zi, oferindu-ti imediat senzatia de satietate. Ei pot fi consumaţi ca atare sau pot fi combinaţi cu ceai, iaurt, lapte, sucuri naturale de legume şi fructe proaspete sau fructe uscate, miere de albine. Mai pot fi consumati si in salate, supe, sarmale, chiftele si alte preparate. Secara este cunoscuta ca fiind o sursă importantă a vitaminelor A, B, E, K, P şi mineraleor Mg, Ca, Fe, I. Ca rezultat al acestor bogate vitamine si minerale, secara este un aliment energizant, nutritiv şi purificator, dar şi un foarte bun fluidifiant al sângelui.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Cereale"
- Orez Bio integral, Alnatura (IG: 40)
- Hrisca (IG: 40)
- Orez integral cu bob lung, prefiert si orez salbatic, Real Quality (IG: 40)
- Orez Basmati si orez salbatic, Real Quality (IG: 40)
- Hrisca bio, Bunissimo (IG: 40)
Seminte de hrisca. Contine Fe, Ca, Mg, Zn, Se si vitaminele B, lizina, triptofina, rutina.
Alimente similare
- Secara (IG: 45)
- Paine de secara (IG: 65)
- Chifle de secara (IG: 65)
- Faina de secara (IG: 60)
- Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea);