Indice Glicemic: Ghiveci legume, mayya
Denumire originală: Ghiveci legume
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ghiveci legume, mayya" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2.5 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 6.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 2.2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 2.4 g/100g | |
Sodiu | 6.2 mg/100g | Proteine | 1.7 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: legume, ghiveci
Informaţii/ingrediente
- 255 g ciuperci
- 60 g ceapa
- 180 g dovlecel zuchini
- 310 g vinete
- 60 g ardei kapia
- 30 g morcov
- 100 g pasta rosii
- 2 linguri ulei masline extravirgin
- sare si condimente
Descrierea producător/Mod de preparare
Se caleste ceapa apoi se adauga legumele cubulete si se acopera cu apa.
Se lasa sa scada apa se adauga pasta de rosii la sfarsit sarea si condimentele dupa gust eu am pus piper si marar uscat.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ghiveci legume, mayya.
Alimente similare
- Ghiveci de toamna cu pui (IG: 30)
Se pune intr-o cratita teflonata bucatile de tacam de pui pana se prajesc usor. Se adauga pe rand legumele in functie de timpul de fierbere si se lasa pana ghiveciul scade. La final se adauga ... - Placinta cu mere a la mayya (IG: 60)
250g margarina rama,250 gr faina,1 lingurita sare,o lingurita praf de copt,2 oua intregi,50 ml smantana;1410 g mere rase si scurse;100 g zahar brun;1 esenta de rom;coaja rasa de lamaie;4 g scortisoara;10 g zahar pudra cu ... - Jeleu cu mar si scortisoara, mayya (IG: 40)
850 ml apa,184 g mar,2 g scortisoara,20 g gelatina,esenta de vanilie,zaharina; - Pizza dietetica, a la Mayya (IG: 60)
70gr lipie graham,50ml suc de rosii,70g rosii,35 gr ardei gras verde,25 g porumb din conserva,10g ceapa verde,35 g ciuperci din conserva,60g jambon presat din piepit de pui,45 g branza tofu,44 g branza telemea de vaca,piper,oregano; - Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea);