Indice Glicemic: Ghiveci de toamna cu pui
Denumire originală: Ghiveci
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ghiveci de toamna cu pui" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic (valoare mica) |
Incarcatura Glicemica (valoare mica) |
|||
Grăsimi | 2.2 g/100g | Colesterol | 28.6 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0.6 g/100g | Carbohidraţi | 4.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.5 g/100g | Fibre | 1.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0.6 g/100g | Zaharuri | 1.5 g/100g | |
Sodiu | 35.3 mg/100g | Proteine | 7.8 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: pui, ghiveci
Informaţii/ingrediente
tacam pui 900g, cartof dulce 300g, fasole verde 200g, dovlecei 500g, vinete 300g, rosii 100g, ardei kapia 100g, ardei iute 30g, patrunjel verde 30g, marar verde 30g, usturoi 30g, sare
Descrierea producător/Mod de preparare
Se pune intr-o cratita teflonata bucatile de tacam de pui pana se prajesc usor. Se adauga pe rand legumele in functie de timpul de fierbere si se lasa pana ghiveciul scade. La final se adauga verdeturile tocate marunt.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
- Mancare de linte rosie (IG: 25)
Se respecta reteta anda mihaela (multumim!). Am facut doar calculul caloric. Se caleste ceapa si usturoiul tocate. Se stinge cu sucul de rosii si se pune lintea la fiert. Se mai adauga apa pe parcurs si este ... - Iahnie de fasole de post (IG: 25)
Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba. Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei. Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de ... - Vinata cu rosii (IG: 20)
Ingrediente: vinata, rosii, ceapa, gogosari, ulei, apa, copti si pusi in borcan. - Ratatouille (IG: 20)
se taie ceapa fin si dovlecei. se elimina pielea de pe rosii. ardei se taie in fasii. puneti intro tigaie uleiul de masline si ceapa.dupa care adaugati dovlecei, ardeiul,usturoi si rosiile. amestecati un pic la ... - Varza rosie calita (IG: 20)
Se caleste in untura varza. Se stinge cu vin si apa pana varza este bine patrunsa.