Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Ratatouille

Denumire originală: Ratatouille

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ratatouille" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

(valoare mica)
   Incarcatura Glicemica
(valoare mica)
Grăsimi 4 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 8 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 2 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Raporteaza valori aliment »

Alimente asemănătoare: ardei, rosii, dovlecei, ceapa, ratatouille

Informaţii/ingrediente

100ceapa, 250dovlecei,250rosii, 150ardei, 2 catei usturoi, 250vinete, ulei de masline, sare

Descrierea producător/Mod de preparare

se taie ceapa fin si dovlecei. se elimina pielea de pe rosii. ardei se taie in fasii. puneti intro tigaie uleiul de masline si ceapa.dupa care adaugati dovlecei, ardeiul,usturoi si rosiile. amestecati un pic la foc viu apoi reduceti focul si lasati sa fiarba 20-30 minute. se serveste cu carne alba sau peste.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

  1. Platou colorat de legume "Slabute" (IG: 18)
      Se ia un platou mare, se acopera cu hartie de copt. Se intinde toata branza de vaci cu mana si se niveleaza pana se obtine o suprafata perfect nivelata si de grosime egala. Se sareaza dupa gust. Pe ...
  2. Placinta cu zucchini "Slabuta" (IG: 18)
    Un zucchini de 290 gr se da pe razatoare, apoi se amesteca cu branza de vaci, ouale batute bine si patrunjelul tocat. Se sareaza dupa gust. Se ia o tava rotunda, se tapeteaza cu hartie de ...
  3. Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
    Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ...
  4. Fasole verde cu usturoi (IG: 15)
    Ingrediente: 300 g fasole verde , 15 g pasta de tomate, 4 catei de usturoi (mici) Mod preparare: Se fierbe fasolea scazut intr-o cratita , dupa ce a fiert se adauga pasta de tomate se mai ...
  5. Mancare de ciuperci pleurotus (IG: 15)
    Se calesc ciupercile taiate in fasii lungi cu ceapa si usturoiul tocate prin mixer. Se adauga capia copt si dat prin mixer. Se asezoneaza cu enibahar, ardei iute, patrunjel si sare. Rezulta 925g de mancare care se poate ...

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: