Indice Glicemic: Iaurt Dolce cu fructe de padure, President
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Iaurt Dolce cu fructe de padure, President" din categoria "Lactate".
Indice Glicemic (valoare mica) |
Incarcatura Glicemica (valoare mica) |
|||
Grăsimi | 3.2 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Carbohidraţi | 14.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 3.4 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: desert, iaurt cu fructe, iaurt president, iaurt dolce president
Informaţii/ingrediente
Ingrediente: lapte de vaca integral, adaos de fructe-pomusoare "fructe de padure" (capsuni, mure de padure, coacaza neagra, zahar tos, fosfat de diamidon hidroxipropil E1442, aromatizator identic natural de coacaza si capsuni, acidifianti: acid citric E330, colorant natural carmin E120), zahar tos, lapte praf degresat, frisca din lapte de vaca, fosfat de diamidon hidroxipropil E1442, gelatina, maia bacteriana.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Lactate"
- Iaurt 10% grasime, Zuzu (IG: 30)
- Iaurt de baut dietetic 0% grasime, Danone (IG: 30)
Lapte pasteurizat degresat, proteine din lapte, fermenti selectionati de iaurt. - Iaurt cremos 6% grasime, Napolact (IG: 30)
- Iaurt de baut natural 2% grasime, Zuzu (IG: 30)
- Iaurt degresat 0,1% grasime, Clever (IG: 30)
iaurt 0,1% grasime
Alimente similare
- Fructe de padure congelate (IG: 25)
- Lichior de fructe (IG: 60)
- Dulceata de fructe asortate (IG: 65)
- Inghetata de casa cu fructe (IG: 35)
Se freaca branza cu galbenusurile si fructoza. Separat se bat albusurile bezea si separat fragii se bat spuma. Se amesteca totul usor. Se toarna in caserole si se pune la congelator. - Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ...