Indice Glicemic: Iaurt Nutriday Delicios Proteine Fructe de Padure, Danone
Denumire originală: Iaurt Nutriday Delicios Proteine Fructe de Padure
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Iaurt Nutriday Delicios Proteine Fructe de Padure, Danone" din categoria "Lactate".
Indice Glicemic (valoare mica) |
Incarcatura Glicemica (valoare mica) |
|||
Grăsimi | 1.8 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | 1.2 g/100g | Carbohidraţi | 13.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.1 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 13.3 g/100g | |
Sodiu | 40 mg/100g | Proteine | 2.9 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: iaurt, iaurt danone, iaurt fructe de padure, danone fructe de padure, iaurt delicios nutriday, nutriday delicios fructe de padure
Informaţii/ingrediente
Ingrediente: lapte pasteurizat, zahar, fructe de padure 2,2% (cu adaos de: sirop de glucoza; coloranti naturali: suc de soc, suc de sfecla rosie, aronia; aroma), proteine din lapte, amidon modificat, fermenti selectionati de iaurt.
Descrierea producător/Mod de preparare
Iaurt cu pulpa de fructe 1.8 % grasime
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Lactate"
- Iaurt 10% grasime, Zuzu (IG: 30)
- Iaurt de baut dietetic 0% grasime, Danone (IG: 30)
Lapte pasteurizat degresat, proteine din lapte, fermenti selectionati de iaurt. - Iaurt cremos 6% grasime, Napolact (IG: 30)
- Iaurt de baut natural 2% grasime, Zuzu (IG: 30)
- Iaurt degresat 0,1% grasime, Clever (IG: 30)
iaurt 0,1% grasime
Alimente similare
- Fructe de padure congelate (IG: 25)
- Lichior de fructe (IG: 60)
- Inghetata de casa cu fructe (IG: 35)
Se freaca branza cu galbenusurile si fructoza. Separat se bat albusurile bezea si separat fragii se bat spuma. Se amesteca totul usor. Se toarna in caserole si se pune la congelator. - Dulceata de fructe asortate (IG: 65)
- Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ...