Indice Glicemic: Inghetata Kornet cu fructe si stracciatella, Ledo
Denumire originală: Kornet Stracciatella Sumsko Voce Ledo
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Inghetata Kornet cu fructe si stracciatella, Ledo" din categoria "Inghetate".
Indice Glicemic (valoare medie) |
Incarcatura Glicemica (valoare medie) |
|||
Grăsimi | 9.1 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Carbohidraţi | 29.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 3 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: inghetata, inghetata cu fructe, inghetata la cornet, inghetata ledo, inghetata cu stracciatella
Informaţii/ingrediente
Ingrediente: apa, lapte, smantana, sirop de glucoza, dextroza, faina de grau, fructe de padure pasta 4% (piure de afine, capsuni si zmeura 50%, zahar, sirop de glucoza, acid citric E330, coloranti (E120, E163), amidon modificat, agent de ingrosare E415, aroma), lapte praf degresat, piure de zmeura, capsuni si afine 1,5%, grasime vegetala, praf de cacao cu continut redus de grasime, ulei de soia hidrogenat, emulgatori (E471, lecitina de soia), stabilizatori (E412, E407, E401, E410, E461, E440), gelatina, colorant E162, sare de bucatarie, regulator de aciditate E330, arome.
Descrierea producător/Mod de preparare
Desert de fructe cu fructe de padure si inghetata crema cu vanilie imbogatita cu bucatele cu gust de ciocolata 3,5% in cornet de napolitana 12% cu sirop de fructe de padure 5%
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Inghetate"
Alimente similare
- Inghetata de casa cu fructe (IG: 35)
Se freaca branza cu galbenusurile si fructoza. Separat se bat albusurile bezea si separat fragii se bat spuma. Se amesteca totul usor. Se toarna in caserole si se pune la congelator. - Lichior de fructe (IG: 60)
- Dulceata de fructe asortate (IG: 65)
- Fructe de padure congelate (IG: 25)
- Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ...