Indice Glicemic: Inghetata ciocolata Montignac, Faza I
Denumire originală: Inghetata ciocolata a la Sylvester
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Inghetata ciocolata Montignac, Faza I" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 14.6 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 10.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 4.8 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: desert, ciocolata, inghetata
Informaţii/ingrediente
- 375 gr smantana 10% Mariuca
- 2 linguri sirop agave
- 110 gr ciocolata 70 Wawel fara zahar
- 40 gr albus oua (alusul a doua oua)
Descrierea producător/Mod de preparare
Se topeste ciocolata in bain-marie, se adauga smantana si ulterior albusurile (batute deja spuma), impreuna cu siropul de agave. Se lasa la congelator 6-7 ore.
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Inghetata ciocolata Montignac, Faza I.
Alimente similare
- Chiftelute din soia, Montignac, faza I, by Sunshine (IG: 20)
Se prepara soia conform instructiunilor de pe pachet. Se stoarce de surplusul de apa si se amesteca cu ceapa si usturoiul dat prin razatoare, uleiul, patrunjelul, faina, piperul, sarea, boia dulce. Se formeaza chiftelute cu ... - Paine Montignac - reteta Adina (IG: 34)
- Inghetata de casa cu fructe (IG: 35)
Se freaca branza cu galbenusurile si fructoza. Separat se bat albusurile bezea si separat fragii se bat spuma. Se amesteca totul usor. Se toarna in caserole si se pune la congelator. - Ciocolata cu caramel (IG: 65)
- Bomboane de ciocolata (IG: 65)