Indice Glicemic: Inghetata Scufita Rosie, Napoca
Denumire originală: Inghetata Scufita Rosie
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Inghetata Scufita Rosie, Napoca" din categoria "Inghetate".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 11.8 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 40 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 3.2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: inghetata
Informaţii/ingrediente
inghetata: lapte 14,2%, frisca, zahar, zer dulce praf, ulei de cocos, maltodextrina, stabilizatori (guma de caruba, guma guar), emulsificator (mono si digliceride a le acizilor grasi), suc concentrat capsune 3,25% fruct in produs finit, arome, coloranti (rosu de sfecla, caroten), acidifiant (acid citric)
topping capsune 10%: zahar, capsune piure (fruct 20%), stabilizatori (amidon modificat, pectina), acidifiant (acid citric), corector de aciditate (citrat de sodiu), arome, coloranti (antociani, caramel cu sulfit de amoniu)
glazura cu aroma de capsune 8%: grasime vegetala, zahar, lapte praf, emulsificatori (lecitina, poliglicerol poliricinoleat), acidifiant (acid citric), arome, colorant (carmin)
glazura cacao 3%: cacao 10%, grasime vegetala, zahar, emulsificator (lecitina), arome
cornete 18,5%: faina, zahar, grasime vegetala hidrogenata, lecitina din soia, sare
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Inghetate"
Momentan nu există în categoria Inghetate, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Inghetata Scufita Rosie, Napoca.
Alimente similare
- Sfecla rosie (IG: 30)
- Ceapa rosie (IG: 15)
- Varza rosie (IG: 15)
- Mancare de linte rosie (IG: 25)
Se respecta reteta anda mihaela (multumim!). Am facut doar calculul caloric. Se caleste ceapa si usturoiul tocate. Se stinge cu sucul de rosii si se pune lintea la fiert. Se mai adauga apa pe parcurs si este ... - Varza rosie calita (IG: 20)
Se caleste in untura varza. Se stinge cu vin si apa pana varza este bine patrunsa.