Indice Glicemic: Mamaliga cu branza de burduf, la cuptor
Denumire originală: Mamaliga cu branza de burduf, la cuptor
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Mamaliga cu branza de burduf, la cuptor" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 24.4 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 3.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 11.7 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: branza, mamaliga, branza burduf
Informaţii/ingrediente
mamaliga, branza de burduf, oua, unt, cascaval
Descrierea producător/Mod de preparare
Se face o mamaliga mai moale. Se unge cu unt o forma de sticla ce merge la foc. Se pune un strat subtire de mamaliga. Aceasta se aseaza usor, intinzand-o cu o lingura muiata in unt. Se pune un strat de branza de burduf, si unt, apoi iarasi mamaliga, branza, unt. Ultimul strat sa fie de mamaliga. Se sparg 2-3 oua deasupra . Se presara parmezan ras, se da la cuptor, pana ce se rumeneste deasupra.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Mamaliga cu branza de burduf, la cuptor.
Alimente similare
- Branza de burduf (IG: 0)
- Pui la cuptor (IG: 0)
se freaca margarina cu condimente apoi se unge puiul si se da la copt - Castane la cuptor (IG: 60)
Castanele se inteapa inainte de a le baga in cuptorul incins la maxim-220grade celsius.Se invirt cu mina dupa 10 minute,si se lasa in jur de 20-25 minute.Se asorteaza perfect cu vinul rosu;) - Cartofi la cuptor (IG: 95)
- Somon roz cu susan, la cuptor (IG: 20)
Somonul se spala si se pune pe un prosop de bucatarie. Se ia o tava, se tapeteaza cu hartie de copt, pe ea se aseaza somonul file. Se sareaza, se presara oregano si semintele de susan. Se da ...