Indice Glicemic: Mamaliga din faina de porumb, mayya
Denumire originală: Mamaliga din faina de porumb
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Mamaliga din faina de porumb, mayya" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0.4 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 25 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.6 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.2 g/100g | |
Sodiu | 233 mg/100g | Proteine | 1.7 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: faina, mamaliga, porumb
Informaţii/ingrediente
150 g faina din porumb (de tara), 500 ml apa, un praf de sare.
Descrierea producător/Mod de preparare
Se pune apa cu sare la fiert cand da in clocot,se pune faina in ploaie si se ameste bine cu telul, se lasa sa fiarba 15 20 minute amestecand incontinuu cu o lingura de lemn, cand este aproape gata se da focul tare pentru cateva secunde pentru a se desprinde mamaliguta mai usor.
am obtinut 500 g mamaliguta.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Mamaliga din faina de porumb, mayya.
Alimente similare
- Faina de porumb (malai) (IG: 70)
Faina de porumb are un continut scazut de grasimi saturate, colesterol si sodiu. - Jeleu cu mar si scortisoara, mayya (IG: 40)
850 ml apa,184 g mar,2 g scortisoara,20 g gelatina,esenta de vanilie,zaharina; - Placinta cu mere a la mayya (IG: 60)
250g margarina rama,250 gr faina,1 lingurita sare,o lingurita praf de copt,2 oua intregi,50 ml smantana;1410 g mere rase si scurse;100 g zahar brun;1 esenta de rom;coaja rasa de lamaie;4 g scortisoara;10 g zahar pudra cu ... - Pizza dietetica, a la Mayya (IG: 60)
70gr lipie graham,50ml suc de rosii,70g rosii,35 gr ardei gras verde,25 g porumb din conserva,10g ceapa verde,35 g ciuperci din conserva,60g jambon presat din piepit de pui,45 g branza tofu,44 g branza telemea de vaca,piper,oregano; - Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea);