Indice Glicemic: Mancare din piept de pui cu ciuperci
Denumire originală: Mancare din piept de pui cu ciuperci
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Mancare din piept de pui cu ciuperci" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 8 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 7.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 1 g/100g | |
Sodiu | 2 mg/100g | Proteine | 8 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: pui, piept pui, ciuperci, mancare
Informaţii/ingrediente
In cantitati egale: piept de pui, ciuperci, ceapa, bulion, 2-3 catei de usturoi, 10 gr. ulei de masline, un pic de sare.
Descrierea producător/Mod de preparare
Se taie ceapa julien, se pune in ceaunel cu o lingura de ulei si 100 ml. apa. Se lasa ceapa sa fiarba, completand cu apa daca este cazul, 10-15 minute. se taie pieptul de pui fasii mici in latul pieptului si se adauga peste ceapa; amestecam pana se schimba culoarea carnii. Se adauga ciupercile, fierte si taiate (sau din cutie). Se completeaza cu apa si se lasa la fiert 15-20 de minute. Se completeaza cu apa cat este nevoie. Se adauga bulion/suc de rosii, se sareaza/condimenteaza dupa gust si se ma lasa 5 minute sa dea un clocot.
Eu o las mai zemoasa si o montez pe un pat de orez sau spanac.
Pofta buna.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Mancare din piept de pui cu ciuperci.
Alimente similare
- Mancare de ciuperci pleurotus (IG: 15)
Se calesc ciupercile taiate in fasii lungi cu ceapa si usturoiul tocate prin mixer. Se adauga capia copt si dat prin mixer. Se asezoneaza cu enibahar, ardei iute, patrunjel si sare. Rezulta 925g de mancare care se poate ... - Mancare de vita cu ciuperci shiitake si cascaval (IG: 15)
Carnea de vita se fierbe in apa cu sare cam 30-45 minute. Se ia o tigaie de teflon, se pune pe aragaz, se adauga uleiul si ceapa taiata marunt. Cand ceapa este rumena, se adauga carne de ... - Piept de pui (IG: 0)
- Piept de vitel (IG: 0)
- Piept de vita (IG: 0)