Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Mancarica de legume a la BuBulina

Denumire originală: Mancarica de legume

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Mancarica de legume a la BuBulina" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 2.3 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 15.1 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 3.5 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: legume, mancare

Informaţii/ingrediente

  • 1/2 kg dovlecei
  • 3 linguri de ulei 
  • un ardel gras
  • un morcov mare
  • un pastarnac mare
  • 10 cartofi potriviti
  • o ceapa
  • 3 rosii
  • o legatura de patrunjel

Descrierea producător/Mod de preparare

Se taie dovleceii, rosiile si cartofii cubulete, pastarnacul, ardelul si morcovul se taie maruntel si se adauga toate intr-un ceaun sau oala.

Se adauga 100 ml apa si se pun toate la foc potrivit.

Se adauga 3 linguri de ulei si sare sau delicat si condimente dupa gust.

Cand scade apa mai adaugati 100 ml de apa pana cand toate legumele au fiert.

La sfarsit adaugati patrunjelul maruntit si POFTA BUNA!

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Mancarica de legume a la BuBulina.

Alimente similare

  • Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
    Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ...
  • Tortellini cu legume si sunca a la Anomar (IG: 65)
  • Platou colorat de legume "Slabute" (IG: 18)
      Se ia un platou mare, se acopera cu hartie de copt. Se intinde toata branza de vaci cu mana si se niveleaza pana se obtine o suprafata perfect nivelata si de grosime egala. Se sareaza dupa gust. Pe ...

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: