Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Mousse de piersici, Montignac Faza I

Denumire originală: Mouse de piersici, Faza I

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Mousse de piersici, Montignac Faza I" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 1.9 g/100g Colesterol 69 mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 18 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre 1 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri 5.8 g/100g
Sodiu 0.1 mg/100g Proteine 2.7 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: desert, piersici, mousse

Informaţii/ingrediente

-4 foi gelatina, 4 gr

-500 gr piersici curatate si taiate in 4

-60 gr fructoza plus inca putin pentru indulcire

-20 grame fructoza pentru indulcire

-zeama de la 1/2 lamaie

-2 oua, cu albusuri si galbenusuri separate

-1 lingura smantana dulce/frisca lichida

-o lingurita esenta vanilie

Descrierea producător/Mod de preparare

1.puneti foile de gelatina in apa rece

2.cu un mixer amestecati piersicile cu jumatate din fructoza si zeama de lamaie. strecurati printr-o sita fina intr-un bol

3.bateti galbenusurile cu fructoza ramasa pana devin usoare si pufoase. incalziti usor deasupra unui vas cu apa clocotita pana ce fructoza se dizolva si amestecul se lipeste de dosul unei linguri. luati de pe foc si lasati la racit.

4.scurgeti gelatina sa nu mai ramana apa pe ea, apoi adaugati 2 linguri de apa fierbinte pentru a o dizolva. amestecat gelatina topita cu piersicile, apoi puneti galbenusurile racite si continuati sa amestecati pana obtineti o textura fina.

5.bateti albusurile spuma,pana se intaresc. intr-un alt vas,bateti smantana pana se intareste si ea,apoi adaugati esenta de vanilie si putina fructoza pentru indulcire.

6.adaugati incet smantana in amestecul de piersici,apoi incorporati si albusurile batute, cate o treime din cantitate o data, folosind o spatula- NU LE AMESTECATI, deoarece trebuie sa ramana in compozitie cat mai mult aer posibil, pentru a face un mousse cat mai usor.

7. raciti amestecul la frigider timp de 4 ore, apoi serviti-l in pahare de inghetata sau vase asemanatoare.

 

Pofta buna!

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Mousse de piersici, Montignac Faza I.

Alimente similare


Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: