Indice Glicemic: Muschiulet de porc la cuptor
Denumire originală: Muschiulet de porc
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Muschiulet de porc la cuptor" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2.4 g/100g | Colesterol | 39.6 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 10.3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.6 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.9 g/100g | |
Sodiu | 215.2 mg/100g | Proteine | 13.6 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: porc, friptura, muschiulet
Informaţii/ingrediente
- muschi de porc 970g
- morcov 275g
- pastarnac 200g
- telina 175g
- mere golden 315g
- ceapa 285g
- sare, piper, boia
- usturoi 72g
Descrierea producător/Mod de preparare
Tai legumele si merele bucati marisoare si le asez pe fundul tavii.
Muschiuletul de porc il crestez si il condimentez cu sare, piper si boia, dupa care il asez in tava.
Adaug apa cat sa ajunga la jumatatea carnii, acopar tava cu o folie de aluminiu si bag la cuptor.
Dupa aprox. o ora intorc muschiuletul pe cealalta parte, acopar din nou cu folie si mai las la cuptor pentru inca o ora.
Usturoiul il fac mujdei cu foarte putina sare si apa.
Cand s-au scurs cele doua ore scot carnea din cuptor si o dau pe toate partile cu mujdei.
Legumele din tava le dau la blender si obtin un piure.
Tai muschiuletul felii si il servesc impreuna cu piureul de legume.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Muschiulet de porc la cuptor.
Alimente similare
- Pui la cuptor (IG: 0)
se freaca margarina cu condimente apoi se unge puiul si se da la copt - Cartofi la cuptor (IG: 95)
- Castane la cuptor (IG: 60)
Castanele se inteapa inainte de a le baga in cuptorul incins la maxim-220grade celsius.Se invirt cu mina dupa 10 minute,si se lasa in jur de 20-25 minute.Se asorteaza perfect cu vinul rosu;) - Somon roz cu susan, la cuptor (IG: 20)
Somonul se spala si se pune pe un prosop de bucatarie. Se ia o tava, se tapeteaza cu hartie de copt, pe ea se aseaza somonul file. Se sareaza, se presara oregano si semintele de susan. Se da ... - Rinichi de vita cu sos de mustar la cuptor (IG: 20)
Se curata rinichiul de grasimea din interior. Se sareaza si se pune in cuptorul fierbinte. Se lasa cca 20 minute pana incepe sa se rumeneasca. Nu trebuie lasat mai mult, sa nu se usuce prea tare. Intre ...