Indice Glicemic: Oua cu branza la cuptor a la Lauricius
Denumire originală: Oua cu branza la cuptor
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Oua cu branza la cuptor a la Lauricius" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 9.9 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 2.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 7.3 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: branza, oua
Informaţii/ingrediente
Oua, branza feta, rosii, ceapa verde, oregano, pipeu, ulei masline
Descrierea producător/Mod de preparare
Pentru o portie: se unge o farfurie termorezistenta cu 5 gr. de ulei de masline. Se tapeteaza cu rosii taiate rondele (cam o rosie de 80-100 gr. intra la o farfurie normala). Peste rosii se presara putin oregano. Se pun apoi cateva felii de branza feta, taiate subtiri, pana sa acopera rosiile. Se ia unul-doua fire de ceapa verde, te toaca si se presara peste branza. Se sparg doua oua deasupra (cu grija, sa nu spargeti galbenusul). Se presara piper. Se da la cuptor (la 200-220 grade) pana cand albusul e facut si galbenusul are o crusta.
Observatie: la branza feta am calculat cu valorile de la branza feta Arla.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Oua cu branza la cuptor a la Lauricius.
Alimente similare
- Pui la cuptor (IG: 0)
se freaca margarina cu condimente apoi se unge puiul si se da la copt - Castane la cuptor (IG: 60)
Castanele se inteapa inainte de a le baga in cuptorul incins la maxim-220grade celsius.Se invirt cu mina dupa 10 minute,si se lasa in jur de 20-25 minute.Se asorteaza perfect cu vinul rosu;) - Cartofi la cuptor (IG: 95)
- Somon roz cu susan, la cuptor (IG: 20)
Somonul se spala si se pune pe un prosop de bucatarie. Se ia o tava, se tapeteaza cu hartie de copt, pe ea se aseaza somonul file. Se sareaza, se presara oregano si semintele de susan. Se da ... - Rinichi de vita cu sos de mustar la cuptor (IG: 20)
Se curata rinichiul de grasimea din interior. Se sareaza si se pune in cuptorul fierbinte. Se lasa cca 20 minute pana incepe sa se rumeneasca. Nu trebuie lasat mai mult, sa nu se usuce prea tare. Intre ...