Indice Glicemic: Paine Crocanta Traditionala, Finn Crisp
Denumire originală: Wholegrain Rye Crispbread Traditional, Finn Crisp
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine Crocanta Traditionala, Finn Crisp" din categoria "Cereale".
Indice Glicemic (valoare mica) |
Incarcatura Glicemica (valoare mare) |
|||
Grăsimi | 2.5 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0.9 g/100g | Carbohidraţi | 62 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 17 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 1.4 g/100g | |
Sodiu | 600 mg/100g | Proteine | 10 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: panita crocanta, panite finn crisp, panite crocante, panita crocanta finn crisp, panite crocante traditionale
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Paine Crocanta Traditionala, Finn Crisp"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Cereale"
- Paine crocanta multicereale, Finn Crisp (IG: 40)
INGREDIENTE: faina integrala de secare 73% faina de grau faina integrala de ovaz faina de orz apa mei seminte de mac sare drojdie Poate contine urme de susan! - Turte de ovaz, Nairn's (IG: 34)
Alimente similare
- Paine crocanta de secara, Clever (IG: 65)
- Varza traditionala poloneza (IG: 10)
Se pun cateva ore ciupercile in apa rece. Se pot lasa peste noapte. In reteta traditionala se foloseste cam 100g de ciuperci uscate la 500g de varza. Se pune la calit ceapa in untura si apoi ... - Paine neagra (IG: 65)
Pacatos de buna. Framanti, adaugi uleiul, lasi la crescut. Imparti aluatul in 8, dai la copt. Gata! - Paine de secara (IG: 65)
- Paine prajita (IG: 45)