Indice Glicemic: Paine integrala cu fibre, Rotunda Romaneasca
Denumire originală: Paine integrala cu fibre
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine integrala cu fibre, Rotunda Romaneasca" din categoria "Paine".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.2 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0.1 g/100g | Carbohidraţi | 45.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 3.4 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 1.1 g/100g | |
Sodiu | 466.9 mg/100g | Proteine | 9.6 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: paine integrala, fibre
Informaţii/ingrediente
faina neagra de grau, faina alba de grau, apa, tarate de greu, faina graham, gluten din grau, faina de secara, drojdie de panificatie, sare iodata, faina de malt prajit din orz, amidon din grau fermentat, faina de soia, fibre de portocale
Descrierea producător/Mod de preparare
Bogata in vitamina B1
Sursa de fibre, minerale (fosfor, zinc, magneziu) si vitamine (E,B2,B6,PP)
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Paine"
Momentan nu există în categoria Paine, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Paine integrala cu fibre, Rotunda Romaneasca.
Alimente similare
- Paine integrala din grau (IG: 45)
- Paine integrala de casa (IG: 45)
- Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Biscuiti Wasa/Paine integrala cu oregano si in (IG: 35)
Se amesteca un aluat car se lasa la dospit cca 40 minute la cald. Se intind foi de 1cm grosime, se taie dreptunghiuri si se inteapa cu furculita. Se dau la cuptor in jur de 35 minute. Rezulta ... - Chifle cu chimen din faina integrala de grau (Elenka) (IG: 48)
Se face un aluat din ingrediente. Drojdia se dizolva in prealabil cu apa calduta. Se lasa sa cresca la cald. Se modeleaza chifle de cca 50g care se lasa sa cresca in tava cca 10min. Se ...