Indice Glicemic pentru paine integrala
Afisare rezultate 1 - 10 din total 109
- Paine din faina integrala si tarate de grau, AndradaAdăugat în Aluaturi -
Se amesteca faina,taratele,sarea,zaharul si uleiul. Se dizolva drojdia in apa calduta si se formeaza coca astfel incat sa nu se mai lipeasca de degete. Se lasa la crescut 30 min,se da forma unei paini dar mai turtite ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 6.7, Carbohidraţi: 45.6, Proteine: 9.6Adaugă la favorite - Paine integrala cu tarateAdăugat în Aluaturi -
Intr-un bol mare se dizolva drojdia in apa calduta impreuna cu sarea, si otetul. Se dauga treptat faina. Se adauga uleiul si se continua framantarea. Se pune la dospit pentru o ora.Se pune aluatul in tavi si ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 4, Carbohidraţi: 59, Proteine: 11.1Adaugă la favoriteProdus de post - Paine prajita integrala "barcuta,"Adăugat în Paine -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 7, Carbohidraţi: 65, Proteine: 12Adaugă la favorite
- Paine integrala facuta in casa, de postAdăugat în Aluaturi -
Se face o coca din ingredientele de mai sus, se lasa 30 de min la dospit, se aseaza in tavi(mie mi-au iesit doua tavi de chec)se mai lasa 30 de min la crescut si se ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 2, Carbohidraţi: 51.6, Proteine: 9.6Adaugă la favoriteProdus de post - Paine integrala de casaAdăugat în Paine -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 5.9, Carbohidraţi: 42.8, Proteine: 8.6Adaugă la favorite
- Paine de casa, integrala si cu seminteAdăugat în Aluaturi -
Preparare tipica pentru paine. Semintele se incorporeaza in aluat, cand acesta este gata, dupa care se lasa la crescut.
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 7.7, Carbohidraţi: 42.8, Proteine: 8.9Adaugă la favoriteProdus de post - Paine integrala cu seminteAdăugat în Paine -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 4.3, Carbohidraţi: 33.3, Proteine: 6.4Adaugă la favorite
- Paine integrala cu secara si fulgi de ovazAdăugat în Aluaturi -
Se masoara toate ingredientele, in ordinea specificata, direct in cuva masinii de paine. Se seteaza programul pt painea de baza. La semnalul sonor se adauga fulgii de ovaz. Se scoate din cuva imediat ce s-a terminat coacerea si ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 3.1, Carbohidraţi: 44, Proteine: 7.9Adaugă la favoriteProdus de post - Paine biscotata, feliata, integralaAdăugat în Paine -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 4.9, Carbohidraţi: 70.8, Proteine: 11.7Adaugă la favorite
- Paine proteica cu tarate "Slabuta"Adăugat în Aluaturi -
In 500 ml apa calduta se pune fructoza, drojdia, toata tarata si 225 gr faina. Se amesteca bine. Se pune intr-un loc cald (cuptor putin incalzit), pentru 45 minute. Se adauga uleiul, sarea si restul de faina, ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 3.7, Carbohidraţi: 39.3, Proteine: 8.7Adaugă la favoriteProdus de post