Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Paine din faina integrala si tarate de grau, Andrada

Denumire originală: Paine din faina integrala si tarate de grau

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine din faina integrala si tarate de grau, Andrada" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 6.7 g/100g Colesterol 21.7 mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 45.6 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre 13 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri 0.3 g/100g
Sodiu 429.4 mg/100g Proteine 9.6 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: paine, faina, paine integrala, grau

Informaţii/ingrediente

  • Tarate grau-150 g
  • Faina integrala de grau-420 g
  • ulei floarea soarelui-21 g
  • ulei masline-15 g
  • drojdie proaspata=27g
  • zahar brut-5 g
  • sare iodata-10 g
  • galbenus-16 g
  • mac-8 g
  • smantana-20 g
  • apa=380ml aprox
  •  910 g produs copt

Descrierea producător/Mod de preparare

Se amesteca faina,taratele,sarea,zaharul si uleiul.

Se dizolva drojdia in apa calduta si se formeaza coca astfel incat sa nu se mai lipeasca de degete.

Se lasa la crescut 30 min,se da forma unei paini dar mai turtite si se da la cuptor la foc mic 30 min,se scoate si se unge cu amestec din galbenus si smantana,apoi presaram mac.

  Se mai da la cuptor la foc mare pana se rumeneste(cam 30 min)

  Pofta buna!

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Paine din faina integrala si tarate de grau, Andrada.

Alimente similare


Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: