Indice Glicemic: Paine proteica multicereale
Denumire originală: Paine proteica multicereale
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine proteica multicereale" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2.2 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 44.3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 10.8 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 9.4 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: paine, cereale, paine proteica
Informaţii/ingrediente
- faina integrala:
- secara 100g
- grau 70g
- orz 80g
canepa 30
- tarate:
- grau 40g
- ovaz 40g
- drojdie proaspata 25g
- sare
- condimente: cimbru 1g, rozmarin 1g, busuioc 0,5g
Descrierea producător/Mod de preparare
Se amesteca ingredientele uscate, drojdia se dizolva in apa calduta si se inglobeaza prima in amestecul de faina, apoi se adauga restul de apa, cat sa iasa o coca destul de moale si lipicioasa, care se framanta 5-10 minute.
Se lasa la crescut in loc cald pana isi dubleaza volumul, se pune in forma de cozonac tapetata cu hartie de copt si se mai lasa la crescut din nou pana isi dubleaza volumul.
Se coace cam o ora la foc potrivit.
In functie de gust condimentele pot lipsi sau pot fi diferite.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Paine proteica multicereale.
Alimente similare
- Paine multicereale (IG: 45)
- Omleta bio "Proteica" (IG: 0)
Se unge tigaia de teflon cu un servetel inmuiat in ulei, se bate compozitia, si se pune in tigaie. Se rumeneste pe ambele parti pana capata o culoare aurie. - Paine de secara (IG: 65)
- Paine neagra (IG: 65)
Pacatos de buna. Framanti, adaugi uleiul, lasi la crescut. Imparti aluatul in 8, dai la copt. Gata! - Paine prajita (IG: 45)