Indice Glicemic: Piept de pui la gratar in gelatina, BuonPascolo
Denumire originală: Petto di pollo
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Piept de pui la gratar in gelatina, BuonPascolo" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0.4 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 1.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 10 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: pui, piept pui, gelatina
Informaţii/ingrediente
supa de pui, piept de pui la gratar 38%-echivalent la 93 gr piept de pui crud, apa, sare, proteine din lapte, amidon, zahar, arome, gelatina, glutamat monosodiu.
contine telina si produse pe baza de telina
Descrierea producător/Mod de preparare
piept de pui la gratar,0.4 grasimi.
ok pt dieta :D
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Piept de pui la gratar in gelatina, BuonPascolo.
Alimente similare
- Ficatei de pui la gratar (IG: 0)
se spala ficatei, se curata de pielite, se scurg si se pun pe grillul incins. se lasa sa se friga si se pune are dupa gust - Scrumbie la gratar (IG: 0)
Se curata scrumbia, se cresteaza, se presara cu sare si se frige pe gratarul incins. - Carne de pui la gratar (IG: 0)
Piept de pui dezosat , fara piele , gatit pe gratar , fara adaos de ulei si condimentat cu ierburi aromate si putina sare. - Pastrav la gratar By Mihaela (IG: 0)
- Muschi de vita la gratar (IG: 0)