Indice Glicemic: Piept de pui umplut cu spanac in sos de rosii, by Riss
Denumire originală: Piept de pui umplut cu spanac in sos de rosii
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Piept de pui umplut cu spanac in sos de rosii, by Riss" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.4 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 3.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.9 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.2 g/100g | |
Sodiu | 81.6 mg/100g | Proteine | 18 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: pui, piept pui, spanac, rosii
Informaţii/ingrediente
- 415g piept de pui;
- 150g spanac congelat;
- 240g rosii pasate;
- 8g usturoi( 2 catei);
- 100ml apa;
- sare, piper,oregano,busuioc;
Descrierea producător/Mod de preparare
Pieptul de pui se spala si se portioneaza, iar in fiecare bucata se face cate un buzunaras.
In el punem cateva feliute de usturoi si spanacul decongelat. Buzanarul se inchide cu o scobitoare.
Condimentam pieptul de pui pe fiecare parte.
Intr-o tigaie punem rosiile pasate, usturoiul ramas si apa. Lasam sa fiarba 2 minute dupa care adaugam pieptul de pui.
Se lasa pe foc mic(spre mediu) pana este gata.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Piept de pui umplut cu spanac in sos de rosii, by Riss.
Alimente similare
- Spanac (IG: 15)
- Spanac din conserva (IG: 15)
- Piept de pui (IG: 0)
- Piept de vitel (IG: 0)
- Piept de vita (IG: 0)