Indice Glicemic: Placinta traditionala cu branza si spanac, Bella
Denumire originală: Placinta traditionala cu branza si spanac
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Placinta traditionala cu branza si spanac, Bella" din categoria "Alte alimente".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 27 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Carbohidraţi | 26 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 4 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: placinta, placinta branza, placinta spanac
Informaţii/ingrediente
Ingrediente: faina alba de grau, gris, uleiuri vegetale, branza 6%, urda, spanac 9%, margarina (uleiuri vegetale hidrogenate, ulei de soia hidrogenat, apa, sare, antioxidant: acid citric E330, emulgatori: mono si digliceride ale acizilor grasi E471, lecitina de soia E322, aroma de unt, conservant: sorbat de potasiu E202, colorant: beta-caroten E160)), ceapa, marar, patrunjel, apa, dextroza, fibre, condimente, sare, arome.
Contine gluten de grau si produse lactate.
Descrierea producător/Mod de preparare
Mod de preparare: incalziti cuptorul in prealabil la 180-200 C.
Indepartati ambalajul si introduceti placinta cu tava sa in cuptor.
Coaceti la o temperatura medie pana ce placinta se rumeneste.
Produsul nu se coace in cuptor cu microunde.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Alte alimente"
Momentan nu există în categoria Alte alimente, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Placinta traditionala cu branza si spanac, Bella.
Alimente similare
- Placinta cu branza (IG: 60)
Ingrediente reteta pentru foi: 500 g faina, 1/2 lingurita sare, 3 linguri de ulei, 10-15 g drojdie proaspata, apa calda cat cuprinde; pentru umplutura: 500 g branza de vaci dulce, 250 g telemea, un borcan iaurt ... - Varza traditionala poloneza (IG: 10)
Se pun cateva ore ciupercile in apa rece. Se pot lasa peste noapte. In reteta traditionala se foloseste cam 100g de ciuperci uscate la 500g de varza. Se pune la calit ceapa in untura si apoi ... - Placinta cu mere (IG: 60)
- Placinta cu varza (IG: 60)
- Placinta dovleac (IG: 60)
Pentru foi: 800g faina 70g ulei putina sare Pentru umplutura: 2kg dovleac 70g ulei scortisoara 110g zahar zahar vanilat rom Din toata compozitia iese mai mult de o tava. Pentru mai putina placinta modificati cantitatile! Este delicioasa! Pofta buna!