Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Rulouri cu branza de vaci

Denumire originală: Rulouri cu branza de vaci

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Rulouri cu branza de vaci" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 11.2 g/100g Colesterol 0 mg/100g
Grăsimi saturate 0 g/100g Carbohidraţi 32.9 g/100g
Grăsimi polinesaturate 0 g/100g Fibre 0 g/100g
Grăsimi mononesaturate 0 g/100g Zaharuri 0 g/100g
Sodiu 0 mg/100g Proteine 7.6 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: rulou branza, rulouri branza

Informaţii/ingrediente

Aluat: 1 kg.faina alba, 500 gr.unt (40% grasime), 1 pahar apa, drojdie cat o nuca, sare.

Umplutura: 500 gr.branza de vaci 5% grasime, 2 linguri unt, 150 gr.smantana (12% grasime), 3 oua, 3-4 linguri lapte, 2 linguri faina

Descrierea producător/Mod de preparare

Aluatul se face si se lasa 20 de min.sa se odihneasca, timp in care se prepara umplutura: se framanta branza cu untul si smantana si se adauga si restul de ingrediente omogenizandu-se bine.

Se intinde cate o foaie din aluat groasa de un deget, se intinde uniferm umplutura, se ruleaza strans, iar apoi se taie rondele pe care le asezam in tava bine unsa. Se bate bine un ou, se ung rondelele pt.a se rumeni frumos si se baga la cuptor.

Daca impartim rulorile in 26-30 de rondele, fiecare va cantari in jur de 100 de grame (asta ca sa va fie usor sa calculati!)

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Rulouri cu branza de vaci.

Alimente similare


Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: