Indice Glicemic: Smantana din caju
Denumire originală: Smantana caju
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Smantana din caju" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 30.9 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 18.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.9 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 11.3 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: smantana, caju
Informaţii/ingrediente
Pentru aprox. 250 g smantana de caju aveti nevoie de:
- 150 gr caju crud (nu prajit, nu sarat);
- 80 ml apa rece;
- 1 lamaie;
- 1 lingurita ulei vegetal;
- sare;
Descrierea producător/Mod de preparare
Smantana de caju este delicioasa, hranitoare, contine nutrienti, minerale, grasimi sanatoase si poate fi folosita de oricine in alimentatie. Se pune toata cantitatea de caju intr-un vas (nu plastic, nu metalic) si se acopera cu apa rece. Se lasa la inmuiat peste noapte, la temperatura camerei sau in frigider. A doua zi se arunca apa in care a stat caju-ul, apoi acesta se pune intr-un blender sau robot de bucatarie cu cutit pentru tocare in S. Se adauga apa, sucul de la lamaie, ulei, sare. Se mixeaza pana devine cremos, se mai adauga apa daca doriti o textura mai cremoasa.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Smantana din caju.
Alimente similare
- Caju (IG: 15)
- Ficatei cu smantana (IG: 15)
Se pune in ulei la prajit ficatul, se adauga usturoiul tocat, ciupercile taiate felii si piperul. Cand sunt gata se adauga smanatana si se mai lsasa la foc mic cateva minute. La final se adauga patrunjelul taiat ... - Smantana, 32% grasime (IG: 30)