Indice Glicemic: Sos Masline si capere, Baneasa
Denumire originală: Sos Masline si capere
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Sos Masline si capere, Baneasa" din categoria "Sosuri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 4.1 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 6.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 1.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: sos, masline, capere
Informaţii/ingrediente
Rosii taiate in sos tomat (50%), pasta de tomate (29%), masline verzi feliate (12%), ceapa taiata (2%), ulei de masline(1%), zahar (1%), capere (0.8%), sare, usturoi taiat, oregano, boia de ardei iute.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Sosuri"
Momentan nu există în categoria Sosuri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Sos Masline si capere, Baneasa.
Alimente similare
- Masline negre (IG: 15)
- Masline verzi (IG: 15)
- Dovlecei cu masline (IG: 15)
Se pun la calit in ulei dovleceii taiati cuburi, ardeiul capia taiat fideluta si usturoiul tocat. Cand sau rumenit se stinge cu vin, se adauga maslinele si rosia tocata si se lasa sa scada cca 10 ... - Ulei de masline (IG: 0)
- Masline feliate (IG: 15)