Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Suc de portocale 100%, Aro

Denumire originală: Orange 100%

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Suc de portocale 100%, Aro" din categoria "Sucuri".

Indice Glicemic

(valoare mica)
   Incarcatura Glicemica
(valoare mica)
Grăsimi 0.1 g/100ml Colesterol 0 mg/100ml
Grăsimi saturate 0 g/100ml Carbohidraţi 11.5 g/100ml
Grăsimi polinesaturate 0 g/100ml Fibre 0 g/100ml
Grăsimi mononesaturate 0 g/100ml Zaharuri 0 g/100ml
Sodiu 0 mg/100ml Proteine 0.1 g/100ml

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Raporteaza valori aliment »

Alimente asemănătoare: suc, sucuri, suc portocale

Informaţii/ingrediente

Ingrediente: apa, concentrat din suc de portocale

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Sucuri"

  1. Suc de mere, fara zahar (IG: 40)
  2. Suc multivitamine (fara adaos de zahar), Hohes C (IG: 40)
    Ingrediente: Apă, suc de fructe concentrat (de mere, portocale, mango, ananas, Maracuja, Lemon), acerola, banane şi nectraine, niacin, vitamina E, acid pantothenic, beta-caroten, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, acid folic, biotină, vitamina B12.
  3. Suc natural 100% (fara zahar) multifruct Vita, Orhei-Vit (IG: 40)
    Ingrediente: concentrate multifruct (portocale, ananas, mango, maracuja, guava, banana, lamaie), apa.
  4. Suc de mere 100% natural, Vita, Orhei-Vit (IG: 40)
    Ingrediente: suc de mere concentrat natural, apa, aroma de mere naturala.
  5. Suc natural de mere (IG: 40)

Alimente similare

  • Portocale (IG: 35)
  • Suc de portocale (IG: 45)
  • Jeleu cu portocale (IG: 65)
  • Vin fiert cu portocale (IG: 30)
    Se pune vinul in ibric, se adauga zaharul cam o lingura la 250 ml, ca sa nu fie vinul acru dupa fierbere, se pune scortisoara si 2 rondele taiate din portocala pentru o aroma deosebita. Se amesteca usor( ...
  • Chec cu grepfruit (portocale) (IG: 40)
    Se freaca galbenusurile cu fructoza. Se adauga pulpa de fruct - raman cu pulpa de fruct atunci cand fac fresh din care scot pielitele - praful de copt, faina si taratele. Rezulta un aluat care se ...

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: