Indice Glicemic: Suc de portocale VITA, Orhei-Vit
Denumire originală: Suc de portocale 100% reconstituit
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Suc de portocale VITA, Orhei-Vit" din categoria "Sucuri".
Indice Glicemic (valoare mica) |
Incarcatura Glicemica (valoare mica) |
|||
Grăsimi | 0 g/100ml | Colesterol | 0 mg/100ml | |
Grăsimi saturate | 0 g/100ml | Carbohidraţi | 10 g/100ml | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100ml | Fibre | 0 g/100ml | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100ml | Zaharuri | 0 g/100ml | |
Sodiu | 0 mg/100ml | Proteine | 0 g/100ml |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: suc natural, suc, suc de portocale, suc orhei-vit, suc vita, suc portocale, suc portocale vita
Informaţii/ingrediente
suc de portocale concentrat natural, apa
Descrierea producător/Mod de preparare
Produs natural, fara zahar
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Sucuri"
- Suc de mere, fara zahar (IG: 40)
- Suc multivitamine (fara adaos de zahar), Hohes C (IG: 40)
Ingrediente: Apă, suc de fructe concentrat (de mere, portocale, mango, ananas, Maracuja, Lemon), acerola, banane şi nectraine, niacin, vitamina E, acid pantothenic, beta-caroten, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, acid folic, biotină, vitamina B12. - Suc natural 100% (fara zahar) multifruct Vita, Orhei-Vit (IG: 40)
Ingrediente: concentrate multifruct (portocale, ananas, mango, maracuja, guava, banana, lamaie), apa. - Suc de mere 100% natural, Vita, Orhei-Vit (IG: 40)
Ingrediente: suc de mere concentrat natural, apa, aroma de mere naturala. - Suc natural de mere (IG: 40)
Alimente similare
- Portocale (IG: 35)
- Suc de portocale (IG: 45)
- Jeleu cu portocale (IG: 65)
- Vin fiert cu portocale (IG: 30)
Se pune vinul in ibric, se adauga zaharul cam o lingura la 250 ml, ca sa nu fie vinul acru dupa fierbere, se pune scortisoara si 2 rondele taiate din portocala pentru o aroma deosebita. Se amesteca usor( ... - Chec cu grepfruit (portocale) (IG: 40)
Se freaca galbenusurile cu fructoza. Se adauga pulpa de fruct - raman cu pulpa de fruct atunci cand fac fresh din care scot pielitele - praful de copt, faina si taratele. Rezulta un aluat care se ...