Indice Glicemic: Supa de pasare cu zarzavat si taitei a la buni
Denumire originală: Supa de pasare cu zarzavat si taitei a la buni
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa de pasare cu zarzavat si taitei a la buni" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.3 g/100ml | Colesterol | mg/100ml | |
Grăsimi saturate | g/100ml | Carbohidraţi | 9.6 g/100ml | |
Grăsimi polinesaturate | g/100ml | Fibre | g/100ml | |
Grăsimi mononesaturate | g/100ml | Zaharuri | g/100ml | |
Sodiu | mg/100ml | Proteine | 6.5 g/100ml |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: supa, taitei, zarzavat
Informaţii/ingrediente
- Pulpe de pui dezosate, Fragedo,Transavia 500 g.
- Morcovi 100 g.
- Patrunjel radacina 50 g.
- Telina 100 g.
- Ceapa 100 g.
- Frunze de patrunjel 15 g.
- Paste fainoase Stelline n. 27 Barilla 75 g.
- Apa 2 litri
- 2 buc.cub de gaina Knorr
- Sare, piper, dupa gust
Descrierea producător/Mod de preparare
- Pulpele de pui se curata de grasime si se taie cubulete.
- Morcovii, patrunjelul si telina se taie julien.
- Ceapa se toaca marunt.
- Carnea se pune in apa si se lasa sa dea doua –trei clocote, timp in care se spumeaza supa.
- Se adauga ceapa tocata, zarzavaturile taiate julien si cuburile Knorr.
- Separat se fierb stellinele in apa cu sare 7 minute, se scurg si se trec prin jet de apa rece.
- Se adauga la supa cand carnea si zarzavaturile sunt fierte.
- Se adauga sare si piper cat este necesar.
- Se stinge focul si se adauga patrunjelul verde.
- Rezulta cca. 2 litri de supa.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Supa de pasare cu zarzavat si taitei a la buni.
Alimente similare
- Orez/Pilaf cu inimi de pasare (IG: 55)
Se pun pe foc intr-o cratita inimile cu putina apa pana lasa grasime. Se pune ceapa si ciupercile tocate si se mai lasa pana se inmoaie. Se adauga orezul si de 3 ori apa cat volumul orezului ... - Taitei (IG: 70)
- Taitei instant cu pui (IG: 70)
- Supa broccoli (IG: 25)
Se fierb toate legumele bine. Se mixeaza pana se fac pasta si se introduc in zeama in care au fiert legumele. Se pune chimen, untura si sare si se mai lasa cateva clocote. Se pate ... - Supa de mazare si curcan (IG: 20)
Se fierbe carnea, dupa care se scoate si se pune in mixer impreuna cu ceapa si dovleceii. Intre timp se pune in supa ramasa mazarea uscata si lintea la fiert. Cand au fiert se adauga ingredientele din ...