Indice Glicemic: Supa de spanac si cocos, Cristina
Denumire originală: Supa de spanac si cocos
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa de spanac si cocos, Cristina" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0.6 g/100ml | Colesterol | mg/100ml | |
Grăsimi saturate | g/100ml | Carbohidraţi | 2.8 g/100ml | |
Grăsimi polinesaturate | g/100ml | Fibre | g/100ml | |
Grăsimi mononesaturate | g/100ml | Zaharuri | g/100ml | |
Sodiu | mg/100ml | Proteine | 1.2 g/100ml |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: spanac, supa, cocos
Informaţii/ingrediente
- 850 g piure de spanac,Mitchell's
- 1500-2000 ml bulion de legume (din cubulet)
- 200 ml lapte cocos light, Real Thai
Descrierea producător/Mod de preparare
In bulionul aproape de punctul de fierbere se adauga spanacul si se amesteca bine. Se adauga laptele de cocos, se gusta de sare.
Se poate servi cu bucatele de tofu fierte deasupra sau cu crutoane.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Supa de spanac si cocos, Cristina.
Alimente similare
- Spanac (IG: 15)
- Spanac din conserva (IG: 15)
- Lapte de cocos (IG: 40)
- Ulei de cocos (IG: 0)
- Nuca de cocos, proaspata (IG: 45)
Nuca de cocos are forma eliptica si este formata dintr-o coaja fibroasa, de culoare maronie. Miezul nucii de cocos este comestibil, usor dulce si de consistenta uleioasa.