Indice Glicemic: Toast secara, Bongrana
Denumire originală: Paine cu faina de secara feliata Bongrana
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Toast secara, Bongrana" din categoria "Paine".
Indice Glicemic (valoare medie) |
Incarcatura Glicemica (valoare mare) |
|||
Grăsimi | 4 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 1 g/100g | Carbohidraţi | 43 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 6 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 3 g/100g | |
Sodiu | 480 mg/100g | Proteine | 11 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: paine feliata, paine secara, paine de secara, paine bongrana, toast bongrana, paine feliata bongrana
Informaţii/ingrediente
Ingrediente: faina dietetica de grau (faina macinis integral), faina de secara 17%, faina alba de grau 650, apa, drojdie, grasimi vegetale, gluten, dextroza, sare iodata, otet de vin, maia naturala deshidratata din secara (faina de secara, sare iodata), seminte de chimen, faina de malt.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Paine"
- Biscottes completes bio, Agir Carrefour (IG: 55)
- Paine integrala din amestec de faina, Friessinger Muehle (IG: 50)
Pentru pachetul de 1 kg se adauga 660ml de apa calduta si se framanta. Se lasa la crescut 30 min. Se modeleaza painea sau painile si se pune la loc cald intre 30 si 45minute. Dupa care ... - Paine roggen, Wasa (IG: 50)
- Paine integrala de secara, Vita Star (IG: 45)
Ingrediente: faina integrala de secara 59%, apa, maia naturala din drojdie, sare. Poate contine urme de grau. - Paine hipoglucidica, Moripan (IG: 45)
Ingrediente: faina de grau, faina semi-alba de grau, apa, drojdie de panificatie, sare iodata, grasime vegetala, seminte de susan, conservant. Contine gluten
Alimente similare
- Secara (IG: 45)
- Faina de secara (IG: 60)
- Chifle de secara (IG: 65)
- Paine de secara (IG: 65)
- Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea);