Indice Glicemic: Tort diplomat cu fructe
Denumire originală: Diplomat
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tort diplomat cu fructe" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 8.3 g/100g | Colesterol | 46.7 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 23.3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 3.7 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: desert, fructe, prajitura, tort, diplomat
Informaţii/ingrediente
- 250g zahar
- 250ml lapte
- 6 oua
- 1L frisca Meggle
- 8 plicuri zahar vanilinat
- 40g gelatina
- esenta de vanilie
- coaja de portocala
- 500g ananas din compot
- 300g portocale
- 250g kiwi
Descrierea producător/Mod de preparare
Pentru inceput, se pun pe foc galbenusurile, zaharul si laptele.
Se tine amestecul pana se ingroase putin, ca o ciulama, apoi se da la rece.
Intre timp, se dizolva gelatina in apa calduta. Se bate frisca, se bat albusurile si se amesteca cu frisca si zaharul vanilinat.
Intr-o forma pe fundul careia s-a asezat folie transparenta se aseaza felii de fructe, la alegere.
In ciulamaua rece se adauga gelatina (se dizolva in 1/2 cana apa calduta) si se amesteca bine.
Apoi se toarna toata compozitia peste frisca si albusuri.
Se pune 1/2 din amestec peste fructele din forma, se mai aseaza alte fructe taiate cubulete si apoi ultima parte de crema.
Se pune la rece pentru cateva ore si apoi se orneaza cu frisca si fructe!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tort diplomat cu fructe.
Alimente similare
- Tort Sly Diet (IG: 35)
Blat: Se freaca galbenusurile cu fructoza, faina si nuca macinata dupa care se amesteca usor cu albusurile batute spuma. Se imparte aluatul crema in doua si se coace in doua forme rotunde nu prea mari (d20cm) ... - Lichior de fructe (IG: 60)
- Fructe de padure congelate (IG: 25)
- Dulceata de fructe asortate (IG: 65)
- Inghetata de casa cu fructe (IG: 35)
Se freaca branza cu galbenusurile si fructoza. Separat se bat albusurile bezea si separat fragii se bat spuma. Se amesteca totul usor. Se toarna in caserole si se pune la congelator.