Indice Glicemic: Tort de Inghetata Obsession de vanilie si caramele, Amicii
Denumire originală: Inghetata Obsession cu vanilie si caramele
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tort de Inghetata Obsession de vanilie si caramele, Amicii" din categoria "Inghetate".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 11.7 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 30.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 2.7 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: inghetata, tort, caramele, vanilie
Informaţii/ingrediente
inghetata
apa, zahar, lapte praf integral, grasime vegetala, sirop de glucoza, dextroza, pasta de vanilie 1%, emulsificatori (mono si digliceridele acizilor grasi), stabilizatori (guma din seminte de carruba, guma de guar), aroma de unt, colorant natural (beta caroten), sare
topping de caramel
zahar, sirop de glucoza, lapte praf, stabilizatori (adipat de diamidon acetilat, guma xantan), grasime vegetala, conservant sorbat de potasiu, emulsificator (lecitina din soia), aroma caramel, colorant caramel
bucati de caramele 6%
lapte condensat degresat indulcit, zahar, sirop de glucoza, grasime din unt, umectant sorbitol, emulsificator mono si digliceride ale acizilor grasi).
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Inghetate"
Momentan nu există în categoria Inghetate, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tort de Inghetata Obsession de vanilie si caramele, Amicii.
Alimente similare
- Tort Sly Diet (IG: 35)
Blat: Se freaca galbenusurile cu fructoza, faina si nuca macinata dupa care se amesteca usor cu albusurile batute spuma. Se imparte aluatul crema in doua si se coace in doua forme rotunde nu prea mari (d20cm) ... - Prajitura casei cu vanilie si gem de caise (IG: 70)
- Inghetata de casa cu fructe (IG: 35)
Se freaca branza cu galbenusurile si fructoza. Separat se bat albusurile bezea si separat fragii se bat spuma. Se amesteca totul usor. Se toarna in caserole si se pune la congelator.