Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Tort mousse cu jeleu de fructe de padure, Andrylici

Denumire originală: Tort mousse cu jeleu de fructe de padure

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tort mousse cu jeleu de fructe de padure, Andrylici" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 15.2 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 19.1 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 5.6 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: desert, fructe, prajitura, jeleu, tort, mousse

Informaţii/ingrediente

BLAT

  • 150g biscuiti
  • 120 g piscoturi (puteti folosi numai biscuiti sau numai piscoturi daca doriti)
  • 74g unt
  • 50g ciocolata alba

MOUSSE

  • 200g frisca lichida
  • 250g mascarpone
  • 20 g gelatina
  • 200ml lapte
  • esenta de vanilie
  • 2 oua
  • indulcitor dupa gust

JELEU

  • 350-400g fructe de padure congelate
  • indulcitor lichid
  • 10g gelatina

Descrierea producător/Mod de preparare

BLATUL

Biscuitii se maruntesc bine si se amesteca cu untul si ciocolata topite (puneti untul impreuna cu ciocolata intr-o cana mare sau un castron si dati pt 30 de secunde la microunde. Scoateti si amestecati pana se omogenizeaza. Daca mai este nevoie mai introduceti 10 secunde). Daca este nevoie se adauga 1-2 linguri de lapte in compozitie pt omogenizare. Se preseaza biscuitii pe fundul unui vas cu pereti detasabili pana obtinem un blat compact. Se da la frigider.

MOUSSE

Batem frisca spuma si o bagam la frigider.

Amestecam ouale cu 100ml lapte, cu indulcitor si esenta de vanilie (batem bine). Preparam gelatina cu 100 ml lapte conform instructiunilor de pe ambalaj si lasam putin la racit.

Scoatem frisca si adaugam mascarpone, ouale cu lapte si gelatina. Omogenizam cu mixer-ul si turnam peste blatul de biscuiti. Dam la frigider pana se intareste.

JELEU

Punem fructele de padure intr-o cratita pe foc si adaugam indulcitor dupa gust. Aducem la fierbere si lasam pana cand isi lasa zeama. Zdrobim fructele cu furculita, mai lasam 2 minute pe foc si indepartam. Preparam 10g gelatina cu 50ml apa conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand s-a racit putin o adaugam compozitiei de fructe. Turnam peste mousse-ul intarit din frigider si lasam pana a doua zi. Dupa ce indepartati peretii puteti orna cu frisca si fructe de padure decongelate daca doriti.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tort mousse cu jeleu de fructe de padure, Andrylici.

Alimente similare


Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: