Indice Glicemic: Zucchini la cuptor cu feta, South Beach faza 1
Denumire originală: Baked zucchinii with feta
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Zucchini la cuptor cu feta, South Beach faza 1" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 4.6 g/100g | Colesterol | 34.4 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 4.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.4 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 128.3 mg/100g | Proteine | 4.8 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: branza, feta, zuchini, zucchini
Informaţii/ingrediente
- 900 g zucchinii
- 1 ou
- 70 g branza sarata
- 35 g cascaval
- 10 g patrunjel
- 20 g marar (se poate inlocui cu menta)
- 5 g ulei
- seminte de ardei iute
Descrierea producător/Mod de preparare
1. Zucchinii se fierb, nu foarte tare, coaja trebuie sa fie inca ferma
2. Dupa ce s-au fiert se taie pe lungime, se scot semintele si se pastreaza doar jumatate
3. Branza si cascavalul se rad si se amesteca cu oul, semintele de la zucchinii, mararul si patrunjelul.
4. Umpleti zucchinii cu acest amestec
5. Asezati barcutele din zucchinii in tava, picurati deasupra putin ulei (eu am folosit spray) si presarati semintele de ardei iute
6. Se da la cuptor (170 grade) pentru 15 min.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Zucchini la cuptor cu feta, South Beach faza 1.
Alimente similare
- Zucchini (IG: 15)
- Placinta cu zucchini "Slabuta" (IG: 18)
Un zucchini de 290 gr se da pe razatoare, apoi se amesteca cu branza de vaci, ouale batute bine si patrunjelul tocat. Se sareaza dupa gust. Se ia o tava rotunda, se tapeteaza cu hartie de ... - Branza feta (IG: 30)
- Branza feta bulgareasca (IG: 0)
- Chiftelute din soia, Montignac, faza I, by Sunshine (IG: 20)
Se prepara soia conform instructiunilor de pe pachet. Se stoarce de surplusul de apa si se amesteca cu ceapa si usturoiul dat prin razatoare, uleiul, patrunjelul, faina, piperul, sarea, boia dulce. Se formeaza chiftelute cu ...