Indice Glicemic: Ardei pe gratar umpluti cu creveti si sos de mere a la Raluca
Denumire originală: Ardei pe gratar umpluti cu creveti si sos de mere
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ardei pe gratar umpluti cu creveti si sos de mere a la Raluca" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 3.2 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 5.3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 2.3 g/100g | |
Sodiu | 2.2 mg/100g | Proteine | 7.3 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: ardei, sos, mere, crevete, ardei umpluti
Informaţii/ingrediente
-150 g ardei capia
- 80 g creveti
- 20 g branza de burduf
- 20 g cas de vaca
- 40 g piure de mere
Descrierea producător/Mod de preparare
Se taie capacele ardeilor, se scot semintele si se umplu cu branza. Se pun pe gratar impreuna cu crevetii. Se intorc cu grija sa nu iasa branza.
Cand sunt facuti crevetii se pun in ardei impreuna cu piureul de mere, se amesteca cu branza topita din interior si se mai lasa putin pe gratar.
Puteti pune capacele din felii de rosii sau de ceapa ardeilor ca sa nu le iasa umplutura.
A iesit o portie de 2 ardei de 270 g.
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ardei pe gratar umpluti cu creveti si sos de mere a la Raluca.
Alimente similare
- Ardei umpluti cu carne de vita si hrisca (IG: 15)
Se amesteca cu carnea ceapa tocata, cimbru, hrisca, piper si sare. Se umplu ardeii. Se adauga cca 200ml de apa si rosia tocata. Se pune la fiert. Rezulta cca 1100g. - Creveti, cruzi (IG: 0)
- Creveti fierti (IG: 0)
- Scrumbie la gratar (IG: 0)
Se curata scrumbia, se cresteaza, se presara cu sare si se frige pe gratarul incins. - Ficatei de pui la gratar (IG: 0)
se spala ficatei, se curata de pielite, se scurg si se pun pe grillul incins. se lasa sa se friga si se pune are dupa gust