Indice Glicemic pentru baton
Afisare rezultate 1 - 10 din total 364
- Baton cereale hipocaloric, Matt&BioAdăugat în Batoane cereale -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 17.3, Carbohidraţi: 63.5, Proteine: 8.3Adaugă la favorite
- Baton SoiaSnack light cu aluneAdăugat în Snack-uri -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 14.8, Carbohidraţi: 47, Proteine: 14.3Adaugă la favorite
- Batoane cu secara si nuca de cocosAdăugat în Deserturi, Dulciuri -
Migdale se maruntesc sau se pot cumpara deja feliate. Se amestesca ingredientele uscate,se adauga laptele si esenta de vanilie. Se lasa la repaos 2h pt a absorbi fulgii tot laptele. Se preseaza continutul intr-o tava cu hartie de ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 8.1, Carbohidraţi: 26.1, Proteine: 6.6Adaugă la favorite - Baton de ciocolata cu cocos by TinaAdăugat în Deserturi, Dulciuri -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 16, Carbohidraţi: 17, Proteine: 2.6Adaugă la favorite
- Baton de cacaoAdăugat în Deserturi, Dulciuri -
se pune pe foc zaharul,apa,untul si cacao,se lasa sa dea cateva clocote.Se ia de pe foc dupa care se pune laptele praf si se amesteca pana se omogenizeaza.Se toarna in tava in care am pus ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 11.2, Carbohidraţi: 44.7, Proteine: 5.7Adaugă la favorite - Baton cu fructe si seminte tip 'rommac'Adăugat în Deserturi, Dulciuri -
Se pune mierea pe foc pana fierbe.Apoi se adauga miezul de seminte,alunele,susanul si sfafidele.Se tine pe foc pana se ingroasa putin(aveti grija sa nu se afume).Se pune un tocator si peste el hartie de copt ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 27.7, Carbohidraţi: 52.6, Proteine: 13.1Adaugă la favorite - Baton proteic, din cereale cu fructe si nuci by ChocolateAdăugat în Deserturi, Dulciuri -
Se amesteca toate ingredientele si se coace la cuptor (180-190 C) timp de 30-40 min
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 19.2, Carbohidraţi: 56, Proteine: 9.5Adaugă la favorite - Baton de seminte facut in casaAdăugat în Deserturi, Dulciuri -
Se incalzeste mierea si apoi se pun toate semintele si se mai lasa un pic cat sa se ingroase.
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 31.7, Carbohidraţi: 46.8, Proteine: 13.5Adaugă la favoriteProdus de post - Baton raw, cu mere si migdale, by TinaAdăugat în Deserturi, Dulciuri -
Se formeaza baton, se lasa la rece pana se leaga.
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 5.6, Carbohidraţi: 21.1, Proteine: 2.6Adaugă la favoriteProdus de post - Baton de carne prefiert cu condimenteAdăugat în Semipreparate carne -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 15, Carbohidraţi: 9, Proteine: 12Adaugă la favorite