Indice Glicemic: Baton de ciocolata amaruie 52% cu crema 48% de zmeura, Kandia
Denumire originală: Baton de ciocolata amaruie 52% cu crema de zmeura
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Baton de ciocolata amaruie 52% cu crema 48% de zmeura, Kandia" din categoria "Dulciuri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 22 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | 11.7 g/100g | Carbohidraţi | 68.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 4.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 55.2 g/100g | |
Sodiu | 100 mg/100g | Proteine | 2.9 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: ciocolata, baton, zmeura
Informaţii/ingrediente
ciocolata amaruie 52%
masa de cacao, zahar, unt de cacao, emulgator (lecitina de soia), aroma
crema de zmeura 48%
zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala hidrogenata, agent de umezire (sirop de sorbitol), acid citric, zmeura deshidratata 0,29%, invertaza, aroma naturala, colorant (antocian)
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Dulciuri"
Momentan nu există în categoria Dulciuri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Baton de ciocolata amaruie 52% cu crema 48% de zmeura, Kandia.
Alimente similare
- Baton ciocolata caramel (IG: 70)
- Gem de zmeura la borcan (IG: 60)
- Zmeura proaspata (IG: 25)
- Zmeura (congelata) (IG: 25)
- Baton cu susan, migdale si nuci, Star (IG: 65)