Indice Glicemic: Baton cu crema, ROM
Denumire originală: Baton cu crema
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Baton cu crema, ROM" din categoria "Dulciuri".
Indice Glicemic (valoare medie) |
Incarcatura Glicemica (valoare mare) |
|||
Grăsimi | 23.2 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 60.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 3.8 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: ciocolata, ciocolata cu rom, ciocolata rom
Informaţii/ingrediente
Invelis (58%): zahar, grasime vegetala hidrogenata, pudra de cacao, emulgator (lecitina de soia), vanilina.
Crema rom (42%): zahar, grasime vegetala hidrogenata, sirop de glucoza, agent de umezire (sirop de sorbitol), alcool etilic rafinat, pudra de cacao, zer praf, lapte praf degresat, emulgatori (lecitina de soia, poliglicerol poliricinoleat), rom (0.23%), invertaza, arome natural identice (vanilie, rom), vanilina.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Dulciuri"
- Kit Kat Chunky, Nestle (IG: 50)
Alimente similare
- Baton ciocolata caramel (IG: 70)
- Baton cu susan, migdale si nuci, Star (IG: 65)
- Biscuiti cu crema (IG: 55)
- Crema de caramel (IG: 55)
- Eugenie cu crema (IG: 55)