Indice Glicemic: Baton cu stafide si rom si glazura de cacao, Fagaras
Denumire originală: Fagaras Baton stafide si rom
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Baton cu stafide si rom si glazura de cacao, Fagaras" din categoria "Dulciuri".
Indice Glicemic (valoare medie) |
Incarcatura Glicemica (valoare mare) |
|||
Grăsimi | 18.9 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 62.1 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 2.7 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: baton, baton cu rom, baton cu stafide, baton fagaras
Informaţii/ingrediente
interior 80%
zahar, grasimi vegetale hidrogenate, sirop de glucoza, pudra de cacao cu continut redus de grasime, stafide 5%, faina de grau, zer praf, alcool etilic rafinat, agenti de umezire (sirop de sorbitol, glicerina), arome, ulei rafinat de floarea soarelui, emulgatori (lecitina de soia, E476), praf de ou integral, rom 0,1%, conservant (acid sorbic)
glazura de cacao 20%
zahar, grasime vegetala hidrogenata, pudra de cacao cu continut redus de grasime, emulgatori (lecitina din soia, E476), conservant (acid sorbic), aroma
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Dulciuri"
- Kit Kat Chunky, Nestle (IG: 50)
Alimente similare
- Stafide (IG: 65)
- Cereale Musli cu mar, stafide si scortisoara (IG: 65)
- Baton ciocolata caramel (IG: 70)
- Baton cu susan, migdale si nuci, Star (IG: 65)
- Cacao (IG: 20)