Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Biscuiti fara indulcitori, fara zahar cu continut redus de zaharuri (-73%) si sodiu (-92%), sursa de potasiu, Gerble

Poza aliment (Indice Glicemic si Incarcatura Glicemica) Biscuiti fara indulcitori, fara zahar cu continut redus de zaharuri (-73%) si sodiu (-92%), sursa de potasiu, Gerble

Denumire originală: Goûter 4S aux pommes

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Biscuiti fara indulcitori, fara zahar cu continut redus de zaharuri (-73%) si sodiu (-92%), sursa de potasiu, Gerble" din categoria "Dulciuri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 17 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate 3.6 g/100g Carbohidraţi 64.3 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre 3.9 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri 9.8 g/100g
Sodiu 20 mg/100g Proteine 9 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: zahar, indulcitori, sodiu

Informaţii/ingrediente

faina de grau 72,5%, ulei de rapita, suc concentrat de mere 9,5%, ulei nehidrogenat de palmier certificare durabila, faina de mere uscate 4,5% (mere 4%, amidon de grau), extract de malt de orz, arome naturale de fructe (mere, caise) si alte arome naturale, orez, drojdie de bere, gluten de grau, potasiu, ovaz, proteine din lapte, sirop de malt de orz, praf de copt: carbonat acid de amoniu. 

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Dulciuri"

Momentan nu există în categoria Dulciuri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Biscuiti fara indulcitori, fara zahar cu continut redus de zaharuri (-73%) si sodiu (-92%), sursa de potasiu, Gerble.

Alimente similare


Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: