Indice Glicemic: Bors cu fasole, mayya
Denumire originală: Bors cu fasole
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Bors cu fasole, mayya" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.1 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 3 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.3 g/100g | |
Sodiu | 45 mg/100g | Proteine | 2.6 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: fasole, bors
Informaţii/ingrediente
810 g fasole fiarta, 130 g ceapa, 140 g morcov, 3 linguri ulei floarea soarelui, 160 g zarzavat de casa (ardei rosu si verde, rosii si patrunjel frunze), 50 g bulion de casa fara zahar, 740 ml bors de tarate, 2 legaturi patrunjel proaspat, 1 crenguta cimbru, 1 lingura delikat legume, sare.
Descrierea producător/Mod de preparare
Intr-o oala am pus la inabusit morcovul, ceapa cu uleiul si o ceasca apa,cand s-au inmuiat am adaugat fasolea fiarta, zarzavatul am pus apa si am lasat sa fiarba la foc incet 30-40 minute.
Am adaugat apoi borsul fiert in prealabil,bulionul,delikatul am potrivit de sare.
Am mai lasat sa fiarba inca 20 minute la foc moale ,dupa ce am oprit focul am adaugat crenguta de cimbru si patrunjelul proapspat taiat marunt.Am obtinut 3200 ml de bors .
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Bors cu fasole, mayya.
Alimente similare
- Jeleu cu mar si scortisoara, mayya (IG: 40)
850 ml apa,184 g mar,2 g scortisoara,20 g gelatina,esenta de vanilie,zaharina; - Placinta cu mere a la mayya (IG: 60)
250g margarina rama,250 gr faina,1 lingurita sare,o lingurita praf de copt,2 oua intregi,50 ml smantana;1410 g mere rase si scurse;100 g zahar brun;1 esenta de rom;coaja rasa de lamaie;4 g scortisoara;10 g zahar pudra cu ... - Pizza dietetica, a la Mayya (IG: 60)
70gr lipie graham,50ml suc de rosii,70g rosii,35 gr ardei gras verde,25 g porumb din conserva,10g ceapa verde,35 g ciuperci din conserva,60g jambon presat din piepit de pui,45 g branza tofu,44 g branza telemea de vaca,piper,oregano; - Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Fasole batuta (IG: 40)
Mod de preparare: se pune fasolea in apa cu o seara inainte se fierbe, apa se va schimba de 3 ori cand este gata, se da prin robot pana se face pasta se pune la calit ceapa taiata marunt dupa ...