Indice Glicemic: Branza Nasal fermentata cu pasta moale, Napolact
Denumire originală: Branza fermentata cu pasta moale
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Branza Nasal fermentata cu pasta moale, Napolact" din categoria "Branzeturi".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 25 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 1.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 19 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: branza
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Branza Nasal fermentata cu pasta moale, Napolact"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Branzeturi"
Momentan nu există în categoria Branzeturi, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Branza Nasal fermentata cu pasta moale, Napolact.
Alimente similare
- Turta dulce moale a la Nina (IG: 70)
- Pasta de urzici (IG: 20)
Se pun ingredientele in blender si se freaca bine. Rezulta 580g de pasta tartinabila. - Branza oi (IG: 30)
preparat 100 natural - Branza din zer (IG: 0)
- Branza de soia (IG: 15)
Branza de soia este o sursa buna de fier, magneziu, calciu si fosfor. In plus, branza de soia are un continut scazut de colesterol si sodiu.