Indice Glicemic: Calmari in sos de vin
Denumire originală: Calmari in sos de vin
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Calmari in sos de vin" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 5.5 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 10.1 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.8 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | 108.1 mg/100g | Proteine | 13.4 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: vin, sos, calmar, calmari, calamari, calamar
Informaţii/ingrediente
- sare de/pentru masa - 1 gr
- inele de calmar, deja dezghetate - 370 gr
- ceapa - 195 gr
- ulei de masline extra virgin - 19.6 ml (2 linguri medii)
- vin alb demi-dulce - 90 ml
- usturoi - 9 gr (3 catei)
Descrierea producător/Mod de preparare
- Ceapa se taie inele si se pune la calit in 2 linguri ulei de masline.
- Cand devine rumena, se adauga inelele de calmar si usturoiul pisat.
- Se amesteca continuu ca sa nu se arda, timp 10 minute.
- Se stinge cu vin alb si se mai lasa 10 minute, pe foc mic.
- Se sareaza dupa gust.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Calmari in sos de vin.