Indice Glicemic: Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, jumatate inferioara (rasol), cu os, carne degresata, incalzit
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, jumatate inferioara (rasol), cu os, carne degresata, incalzit" din categoria "Carne".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 3.33 g/100g | Colesterol | 63 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 1.048 g/100g | Carbohidraţi | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.402 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 1.595 g/100g | Zaharuri | 0.3 g/100g | |
Sodiu | 809 mg/100g | Proteine | 25.11 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Propune o valoare IG »
Alimente asemănătoare: carne, sunca, porc, jambon, afumata, prelucrat
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, jumatate inferioara (rasol), cu os, carne degresata, incalzit"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Carne"
Momentan nu există în categoria Carne, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, jumatate inferioara (rasol), cu os, carne degresata, incalzit.
Alimente similare
- Carne slaba de porc (degresata) (IG: 0)
- Carne de porc semi-grasa (IG: 0)
- Carne tocata de vita si porc (IG: 0)
- Carne tocata (50% porc, 50% vita) (IG: 0)
- Sunca afumata (IG: 0)