Indice Glicemic: Chec aperitiv, alinutza656
Denumire originală: Chec aperitiv
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Chec aperitiv, alinutza656" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 11.7 g/100g | Colesterol | 115.4 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 9.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 1.8 g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 8.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: chec, aperitiv
Informaţii/ingrediente
- Branza feta, Delis, 100g
- Ciuperci champignon crude, 400g
- Ulei de masline, 10ml
- Ou de gaina, 150g
- Masline negre, 50g
- Smantana light, Galacta, 100g
- Marar, 5g
- Faina alba de grau, 30g
Descrierea producător/Mod de preparare
Spalam ciupercutele si le taiem marunt.
Intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline calim ciupercile, cu sare si piper. Branza feta si maslinele le taiem cubutele.
Branza feta e foarte cremoasa... ca o branza topita se va face.
Separam albusurile de galbenusuri.Punem albusurile intr-un castron si le batem spuma.
Dupa ce s-a format o spuma tare adaugam faina si amestecam de jos in sus sa nu se formeze cocoloase, pana la incorporarea completa.
Intr-un alt castron punem galbenusurile,smantana 70 gr, mararul, branza feta, maslinele si ciupercile calite in prealabil.
Peste aceasta compozitie se adauga albusurile amestecate cu faina si se amesteca usor pana la omogenizare. Se da la cuptor pana la rumenire.
Inainte de coacerea completa se scoate si se unge cu restul de smantana ramasa 30 gr.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Chec aperitiv, alinutza656.
Alimente similare
- Chec aperitiv cu ciuperci si broccoli (IG: 20)
Se taie cubulete toate ingredientele si se amesteca. Branza se rade si se amesteca in compozitie. Se pune sare, praf de copt si piper dupa gust. Se adauga in amestec galbenusurile dupa care faina de soia si ... - Chec (IG: 70)
- Chec cu grepfruit (portocale) (IG: 40)
Se freaca galbenusurile cu fructoza. Se adauga pulpa de fruct - raman cu pulpa de fruct atunci cand fac fresh din care scot pielitele - praful de copt, faina si taratele. Rezulta un aluat care se ...