Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Chec aperitiv, alinutza656

Denumire originală: Chec aperitiv

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Chec aperitiv, alinutza656" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 11.7 g/100g Colesterol 115.4 mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 9.9 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre 1.5 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri 1.8 g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 8.5 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: chec, aperitiv

Informaţii/ingrediente

  • Branza feta, Delis, 100g
  • Ciuperci champignon crude, 400g
  • Ulei de masline, 10ml
  • Ou de gaina, 150g
  • Masline negre, 50g
  • Smantana light, Galacta, 100g
  • Marar, 5g
  • Faina alba de grau, 30g

Descrierea producător/Mod de preparare

Spalam ciupercutele si le taiem marunt.

Intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline calim ciupercile, cu sare si piper. Branza feta si maslinele le taiem cubutele.

Branza feta e foarte cremoasa... ca o branza topita se va face.

Separam albusurile de galbenusuri.Punem albusurile intr-un castron si le batem spuma.

Dupa ce s-a format o spuma tare adaugam faina si amestecam de jos in sus sa nu se formeze cocoloase, pana la incorporarea completa.

Intr-un alt castron punem galbenusurile,smantana 70 gr, mararul, branza feta, maslinele si ciupercile calite in prealabil.

Peste aceasta compozitie se adauga albusurile amestecate cu faina si se amesteca usor pana la omogenizare. Se da la cuptor pana la rumenire.

Inainte de coacerea completa se scoate si se unge cu restul de smantana ramasa 30 gr.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Chec aperitiv, alinutza656.

Alimente similare

  • Chec aperitiv cu ciuperci si broccoli (IG: 20)
    Se taie cubulete toate ingredientele si se amesteca. Branza se rade si se amesteca in compozitie. Se pune sare, praf de copt si piper dupa gust. Se adauga in amestec galbenusurile dupa care faina de soia si ...
  • Chec (IG: 70)
  • Chec cu grepfruit (portocale) (IG: 40)
    Se freaca galbenusurile cu fructoza. Se adauga pulpa de fruct - raman cu pulpa de fruct atunci cand fac fresh din care scot pielitele - praful de copt, faina si taratele. Rezulta un aluat care se ...

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: