Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Chec aperitiv cu urda, piept de curcan, ciuperci si masline

Poza aliment (Indice Glicemic si Incarcatura Glicemica) Chec aperitiv cu urda, piept de curcan, ciuperci si masline

Denumire originală: Chec aperitiv cu urda, piept de curcan, ciuperci si masline

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Chec aperitiv cu urda, piept de curcan, ciuperci si masline" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 4.8 g/100g Colesterol 65.7 mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 5.3 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre 0.1 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri 4.1 g/100g
Sodiu 1.1 mg/100g Proteine 16.8 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: oua, urda, aperitiv

Informaţii/ingrediente

  • urda - 100g
  • oua - 5buc
  • piept de curcan afunat - 90g
  • ciuperci - 80g
  • masline fara samburi - 30g
  • faina de soia - 30g
  • cateva fire de patrunjel, un praf de sare, un praf de piper 

Descrierea producător/Mod de preparare

Urda se amesteca cu pieptul de curcan afumat taiat cubulete, ciupercile taiate cubulete, maslinele fara samburi feliate, faina de soia, ouale, cateva fire de patrunjel tocat marunt, sare, piper. Compozitia se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la foc mediu pana se rumeneste (cca 40 de minute).

Pofta buna!

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Chec aperitiv cu urda, piept de curcan, ciuperci si masline.

Alimente similare


Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: