Indice Glicemic: Chec cu ovaz si caise a la Raluca
Denumire originală: Chec cu ovaz si caise
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Chec cu ovaz si caise a la Raluca" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 3.4 g/100g | Colesterol | 12.5 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 27.1 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 2.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 12.5 g/100g | |
Sodiu | 32.3 mg/100g | Proteine | 4.7 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: caise, ovaz, chec
Informaţii/ingrediente
-200 g fulgi de ovaz
- 450 g caise
- 50 g zahar brun
- 60 g stafide
- 160 g lapte batut 2%
- 10 ml ulei din samburi de struguri
- 2 oua de gaina (100 g)
- 200 ml ceai concentrat de menta
- un varf de cutit de sare
A iesit un chec de 1 kg.
Descrierea producător/Mod de preparare
Jumatate din cantitatea de fulgi de ovaz se rasnesc impreuna cu zaharul.
Cealalta jumate se inmoaie in ceaiul fierbinte, se lasa sa se racoreasca apoi se amesteca cu laptele batut si stafidele.
In faina de ovaz si zahar se pun cele 2 oua, sarea, uleiul si se amesteca bine cu telul. Se adauga fulgii de ovaz si se mai amesteca pana la omogenizare.
Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se toarna jumatate de compozitie, se pun caisele taiate cubulete apoi se acopera cu restul de compozitie.
Se da la cuptorul incins aprox 50-60 min.
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Chec cu ovaz si caise a la Raluca.
Alimente similare
- Chec (IG: 70)
- Chec cu grepfruit (portocale) (IG: 40)
Se freaca galbenusurile cu fructoza. Se adauga pulpa de fruct - raman cu pulpa de fruct atunci cand fac fresh din care scot pielitele - praful de copt, faina si taratele. Rezulta un aluat care se ... - Chec aperitiv cu ciuperci si broccoli (IG: 20)
Se taie cubulete toate ingredientele si se amesteca. Branza se rade si se amesteca in compozitie. Se pune sare, praf de copt si piper dupa gust. Se adauga in amestec galbenusurile dupa care faina de soia si ... - Caise (IG: 30)
- Caise uscate (IG: 32)