Indice Glicemic: Cheesecake fara cuptor a la Raluca
Denumire originală: Cheesecake
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Cheesecake fara cuptor a la Raluca" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2.1 g/100g | Colesterol | 1.2 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 10.3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.3 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 2.2 g/100g | |
Sodiu | 4.2 mg/100g | Proteine | 5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: prajitura, cheesecake
Informaţii/ingrediente
- 24 biscuiti cu cacao petit beurre
- 500 g branza de vaci 0.2%
- 150 g iaurt integral
- 1 plic praf de budinca de vanilie
- 70 g margarina delma
- 24 g gelatina instant
- 400 ml apa
- 430 g mere rase pentru placinta
- 100 g visine congelate
- 30 g zahar brun
- 5 g scortisoara
Descrierea producător/Mod de preparare
Biscuitii se faramiteza si se pun pe fundul unei forme de prajituri. Se topeste margarina si se toarna peste biscuiti. Se amesteca bine, se niveleaza blatul rezultat si se da la frigider.
Intre timp se pun la fiert 400 ml apa, se amesteca praful de budinca cu 2-3 linguri de apa rece apoi se incorporeaza in apa fierbinte. Cand s-a legat budinca se adauga branza de vaci si iaurtul, se amesteca cu mixerul si apoi se pune si gelatina hidratata in apa rece in prealabil. Se mai amesteca putin cu mixerul apoi se toarna in forma peste biscuiti.
Merele se amesteca cu zaharul si scortisoara si se orneaza prajitura cu mere si visine.
Se da la frigider cateva ore inainte de servire.
Au iesit 1.66 kg de cheesecake.
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Cheesecake fara cuptor a la Raluca.
Alimente similare
- Cheesecake cu sirop de agave si curmale (IG: 37)
Se amesteca toate ingredientele bine, se toarna intr-o forma tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor, pentru ~ 1 ora, foc mediu. Se serveste rece. - Pui la cuptor (IG: 0)
se freaca margarina cu condimente apoi se unge puiul si se da la copt - Cartofi la cuptor (IG: 95)
- Castane la cuptor (IG: 60)
Castanele se inteapa inainte de a le baga in cuptorul incins la maxim-220grade celsius.Se invirt cu mina dupa 10 minute,si se lasa in jur de 20-25 minute.Se asorteaza perfect cu vinul rosu;) - Somon roz cu susan, la cuptor (IG: 20)
Somonul se spala si se pune pe un prosop de bucatarie. Se ia o tava, se tapeteaza cu hartie de copt, pe ea se aseaza somonul file. Se sareaza, se presara oregano si semintele de susan. Se da ...